Gebruiksaanwijzing Wimpergroeimiddel / Wenkbrauwgroeimiddel

Photo
Maakt wimpers en/of wenkbrauwen langer, dikker en voller!

Functie

Estee Paris vergroot de lengte, dikte en kleurintensiteit van de wimpers en/of wenkbrauwen.
 

Dosering
Breng het product met gebruik van de bijbehorende applicator elke dag ’s avonds voor het slapen gaan aan.

Wimpergroeimiddel:
Doe dit direct op de huid van het bovenste ooglid, bij de aanzet van de wimpers. Dep overtollig aangebracht wimpergroeimiddel buiten het ooglid weg. Overmatig gebruik van Estee Paris wimpergroeimiddel zal de groei van de wimpers niet bevorderen. Na het stoppen van de behandeling is het normaal dat de wimpers weer terugkeren in de staat vóór het gebruik van dit product.
            
Wenkbrauwgroeimiddel:
Dep overtollig aangebracht wenkbrauwgroeimiddel buiten het ooglid weg. Overmatig gebruik van Estee Paris wenkbrauwgroeimiddel zal de groei van de wenkbrauwen niet bevorderen. Na het stoppen van de behandeling is het normaal dat de wenkbrauwen weer terugkeren in de staat vóór het gebruik van dit product. 

                
Gebruik
Niet toe te passen direct op het oog of het onderste ooglid. ALLEEN gebruiken met de door Estee Paris meegeleverde steriele applicator. Wanneer u een dosering heeft overgeslagen, is het raadzaam de eerstvolgende dosering de volgende dag toe te passen. Significante verbetering zal waarneembaar zijn 2 maanden na het begin van de behandeling. Laat het uiteinde van de applicator niet in aanraking komen met andere objecten of uw vingers, dit om bacteriële infecties te voorkomen. Contactlezen dienen vóór het aanbrengen van de vloeistof te worden verwijderd en kunnen 15 minuten na het aanbrengen weer worden teruggeplaatst.


Bewaren
Bewaar Estee Paris wimpergroeimiddel en wenkbrauwgroeimiddel bij een temperatuur van minimaal 2° tot maximaal 25°C.
 

Voorzorg
Vermijd contact met de ogen. Stop met het gebruik wanneer roodheid of irritatie zich voordoet. Wanneer roodheid of irritatie zich voordoet, adviseren wij u uw arts te raadplegen. Bij zwangerschap, borstvoeding, het actief ondergaan van chemotherapie, of een leeftijd onder de 18, adviseren wij dit product niet te gebruiken. Indien u onder behandeling bent voor een oogafwijking, gebruik dit product dan onder toezicht van uw arts. Gebruik dit product niet wanneer u gevoelig bent voor één van de ingrediënten. Enkele gebruikers hebben een lichte verkleuring van de wimpers* geconstateerd (voornamelijk door overmatig gebruik). Als dit zich ook bij u voordoet, wordt het gebruik van dit product afgeraden. Bewaar het product buiten bereik van kinderen.
* Alleen van toepassing op wimpergroeimiddel
 

Ingrediënten
Zuiver water, natriumchloride, benzalkoniumchloride, citroenzuur, dinatriumfosfaat, cellulose gom.


| Meer