Verleidelijke lange wimpers en vollere wenkbrauwen met Estee Paris

Estee Paris is het nieuwste paradepaardje van Marie-anne Heuker of Hoek, eigenaresse van Beauty Hair Extensions. Het door haar ontwikkelde Estee Paris is een productrange die zorgt voor mooie lange, volle wimpers en dikkere wenkbrauwen. “Onafhankelijk onderzoek heeft de effectiviteit van de producten aangetoond en salons die al met Estee Paris werken zijn zeer enthousiast”, aldus Marie-anne.
 
Estee Paris Eyelash Growth “Mijn bedrijf is volledig gespecialiseerd in hairextensions, die we aanbieden als groothandel en als producent van het merk Great Hair Extensions. We hebben lang met de gedachte gespeeld om ons assortiment uit te breiden met een wimperverlengend product, maar dat bleek lastiger dan gedacht. Er bestaan wel wimperextensions en opplaksystemen, maar we hebben nooit een merk kunnen vinden dat voldoet aan onze kwaliteitseisen. Het probleem met die wimperextensions is altijd dat ze lastig zijn aan te brengen en vaak schade toebrengen aan de eigen wimpers. We hebben vele verschillende merken getest, maar de resultaten waren nooit bevredigend.”

Testfase
“Op een bepaald moment werd het mij wel duidelijk dat het met die wimperextensions nooit iets zou worden. Aangezien ik nog steeds de wens had om een product voor mooie lange, volle wimpers en wenkbrauwen te lanceren, zijn we op zoek gegaan naar een middel dat de groei stimuleert. Ook dat was verre van eenvoudig, want er bestaan in deze markt ongelofelijk veel producten die van alles beloven maar eigenlijk niets waarmaken. Estee Paris is wat dat betreft een hoge uitzondering. We hebben zelf uitgebreide tests uitgevoerd, het merk door een onafhankelijk onderzoeksbureau laten testen en de conclusie hiervan was steeds dat Estee Paris de groei van wimpers en wenkbrauwen daadwerkelijk stimuleert en voor een mooie volle haargroei zorgt. Inmiddels zijn er verschillende salons gestart met Estee Paris en ook hun klanten bevestigen de effectiviteit van de producten.”

Estee Paris GrowthDisplay & applicator
“Er zijn binnen Estee Paris twee verschillende producten: Eyebrow Growth en Eyelash Growth. Voor beide is een representatieve display ontwikkeld, zodat de producten in de salon op een professionele manier worden gepresenteerd. Eveneens belangrijk is dat voor beide producten een afzonderlijke applicator is ontwikkeld, 
waardoor het aanbrengen van het product net zo gemakkelijk gaat als het aanbrengen van eyeliner of wenkbrauwpoeder. De klant kan dit probleemloos thuis doen en uiteraard is het gebruik gegarandeerd veilig. De beste resultaten worden bereikt door het product éénmaaldaags aan te brengen gedurende zes tot acht weken. Het resultaat is volle wenkbrauwen en lange wimpers waarvan de afzonderlijke haartjes sterk en gezond zijn.”

Introductiepakket
Marie-anne Heuker of Hoek: “Estee Paris behoort tot het hogere prijssegment. Om ook salons uit het middensegment de kans te geven om de werking van Estee Paris zelf te ervaren hebben we een aantrekkelijk introductiepakket samengesteld.
Bij aankoop van tien verpakkingen Eyebrow Growth of Eyelash Growth mag de salon rekenen op veertig procent inkoopkorting, twee gratis verpakkingen en een gratis display. Dit aanbod geldt nog tot het einde van dit jaar en iedere salon kan hiervan uitsluitend één keer gebruikmaken. Salons die meer willen weten over de werking van Estee Paris zijn op afspraak van harte welkom in onze vaktechnische studio te Hengelo (Ov.). Ook zijn er mogelijkheden voor een demonstatie in de eigen salon.”


| Meer