Over het bedrijf

Graag stellen wij u voor aan ons bedrijf Estee Paris.

Estee Paris is voor heel Europa exclusief distributeur van de Eyelash en Eyebrow Growth van Estee Paris. Onze producten zijn zeer onderscheidend, innovatief en werken gegarandeerd.

Wij zijn absoluut overtuigd van de werking van onze producten, veel tijd hebben dan ook de testfases gekost met een uiteindelijk verbluffende resultaten. De testpersonen moesten zelfs hun wimpers korter knippen, zo doeltreffend waren de resultaten en de droom die te mooi zou zijn om waar te zijn werd werkelijkheid. Geen nepwimpers of wimper extensions die de wimpers alleen schade toe brengen op lange en korte termijn, maar echte eigen natuurlijke prachtige lange en volle wimper waren het eindresultaat van Estee Paris Eyelash Growth. Wij zijn compleet overtuigd!

Op dit moment zijn wij nog volop bezig in het laten ontwikkelen van prachtige, nieuwe, echt werkende producten. Vele testfases zijn en zullen hier nog aan voorafgaan, maar ook voor de toekomst zullen wij u keer op keer gaan verrassen, maar alleen als de prodcuten echt werken zullen wij deze op de markt gaan zetten.

Marie-anne Heuker of Hoek
- Oprichster Estee Paris - 


| Meer